Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

14:47
Участь вихованців ТКВ у ХІІІ обласному природничо-краєзнавчому зльоті учнівської молоді «Знай, люби, бережи»

14-16 травня 2021 року вихованці гуртка «Географи-краєзнавці» (керівник Наталія Костікова) туристсько-краєзнавчого відділу комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Мелітопольської міської ради Запорізької області прийняли участь у ХІІІ обласному природничо-краєзнавчому зльоті учнівської молоді «Знай, люби, бережи», що проводився комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради на узбережжі Старого Дніпра острова Хортиця.

У заході взяли участь 13 команд області. Змагалися команди у двох вікових групах: молодша (5-7 класи) та старша (8-11 класи).

Програма зльоту була цікавою та насиченою. В перший день діти приймали участь у майстер-класах з різних видів краєзнавства (екологічне, географічне, геологічне), під час яких мали змогу отримати нові знання, розвинути свої вміння та відкрити для себе щось нове. Неймовірні враження залишили практикуми зі скелелазіння та веслування на туристичній байдарці.

На другий день зльоту на юних краєзнавців чекали складні випробування на контрольному природничо-краєзнавчому маршруті, який включав визначення формули лісу, ботанічні, гідрологічні, геологічні та метеорологічні дослідження.

За підсумками обласного природничо-краєзнавчого зльоту наша команда «Ритм» зайняла I місце серед команд молодшої вікової групи.

Вітаємо переможців та бажаємо ніколи в собі не сумніватися, постійно прагнути до перемог і високих нагород!

 

Методист ТКВ КЗ «ЦПО» ММР ЗО Наталія Костікова

Фото. Природничо-краєзнавчий зліт-2021

 

Переглядів: 161 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar