Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

12:14
Участь в XII Обласній туристській конференції-захисті звітів про туристський спортивний похід

З метою стимулювання розвитку масового туризму і краєзнавства серед учнівської та студентської молоді, удосконалення змісту туристських спортивних походів, розширення і поглиблення знань їх учасників з історії, культури, природи України, виявлення, вивчення та розповсюдження кращого досвіду організації та проведення туристських спортивних походів, 21-22 листопада 2020 року комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» було проведено XII Обласну туристську конференцію-захист звітів про туристський спортивний похід.

Робота Конференції була організована в онлайн-режимі на платформі додатку Google Meet. Учасники заходу презентували звіти туристських спортивних походів різних ступенів та категорій складності, з різних видів туризму – пішохідні, водні, велосипедні походи.

Учасниками Конференції захисту-звітів стали і вихованці туристсько-спортивних гуртків Центру позашкільної освіти.

Вихованці гуртка «Пішохідний туризм» Детюк Руслан, Леонова Анна та Черних Ксенія (керівник Андрій Шевченко) презентували звіт пішохідного походу 2 степеню складності, що був здійснений з 26 по 29 серпня 2020 року в межах Мелітопольського району та проходив за наступним маршрутом:

м. Мелітополь – с. Тихонівка,– долина р. Арабка – Урочище «Старобердянська Дача» – долина р. Молочної - Старобердянське лісництво – с. Соснівка – с. Новопилипівка - заповідник «Кам΄яна Могила» - с. Зарічне - долина р. Юшанли – долина р. Молочної – Терпіннівский піщаний кар'єр – заповідник «Цiлющi джерела»– с. Терпіння  - м. Мелітополь.

Вихованки гуртка «Пішохідний туризм» Воронова Вероніка, Гавриленко Дарина та Жирікова Анастасія (керівник Олександр Ігнатов) доповідали про пішохідний похід 2 ступеню складності, що був здійснений з 26 по 29 серпня 2020 року в межах Мелітопольського та Якимівського районів і проходив за наступним маршрутом: м. Мелітополь – с.Садове – с. Тимофіївка – Алтагирське лісництво – с. Шелюги – с. Охримівка – м. Мелітополь.

В ході своїх виступів діти розповіли про цікаві об'єкти, що побачили під час проходження маршруту, поділилися власними враженнями, надали рекомендації щодо здійснення в подальшому туристсько-спортивних походів за запропонованими маршрутами.

Підсумки Конференції-захисту звітів про туристський спортивний похід для наших гуртківців наступні:

- вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник О. Ігнатов) - III місце;

- вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник А. Шевченко) - III місце.

Вітаємо учасників та їх керівників із результативною участю у заході. Бажаємо і надалі відкривати нові маршрути та успішно їх проходити, удосконалювати зміст своїх туристсько-спортивних походів та здобувати нові перемоги!

 

Методист ТКВ КЗ «ЦПО» Наталія Костікова

 

 

Переглядів: 143 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar