Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

15:32
Участь в Обласному Чемпіонаті зі спортивного орієнтування "Азимут-2020"

19 вересня у Запоріжжі відбувся ХIV Чемпіонат Запорізької області зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Азимут-2020». Змагання проходили на території Дніпровського району м. Запоріжжя (лісовий масив «Великий Луг»).

До участі у змаганнях долучилися 39 команд загальною кількістю 191 спортсмен-орієнтувальник, які представили 21 заклад освіти Запорізької області. Організатором змагань традиційно став комунальний заклад «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради.

Основними завданнями Чемпіонату були перевірка та підвищення рівня майстерності учасників змагань зі спортивного орієнтування, формування перспективного складу збірної команди Запорізької області для участі у регіональних та Всеукраїнських змаганнях, виконання спортивних розрядів зі спортивного орієнтування.

Змагання проходили на свіжому повітрі в лісовій зоні з дотриманням вимог і рекомендацій Міністерства освіти та Міністерства охорони здоров’я України щодо запобігання розповсюдження респіраторної хвороби COVID-19. Юні орієнтувальники стартували особисто на чотирьох дистанціях різної протяжності в залежності від віку учасників (3,5 км, 2,8 км, 2,1 км та 1,5 км). Залік змагань підводився у 19 групах, окремо серед дівчат і хлопців.

Місто Мелітополь на цих змаганнях представляли вихованці туристсько-краєзнавчого відділу комунального закладу «Центр позашкільної освіти».

Приємно відмітити, що змагання проводились з використанням сучасних технологій - системою електронної відмітки SPORTident. Спеціальні електронні бази та чіпи дозволили організаторам змагань максимально швидко й об’єктивно оцінити результати учасників та визначити переможців у кожній групі.

Вітаємо наших вихованців та їх керівників з перемогою:

- I місце - Козоріз Анастасія, вікова група Ж-11 (керівник Віктор Волошенюк);

- I місце - Медведь Марія, вікова група Ж-12 (керівник Костянтин Акимов);

- I місце – Гавриленко Дарина, вікова група Ж-14 (керівник Олександр Ігнатов);

- II місце – Стрельніченко Анастасія, вікова група Ж-18 (керівник Лев Цахно);

- III місце – Карпенська Поліна, вікова група Ж-15 (керівник Андрій Головін);

- III місце – Стоєв Артем, вікова група Ч-13 (керівник Олександр Рогаль).

Всі учасники змагань отримали новий досвід на цікавих дистанціях і мотивацію для подальшого фізичного та інтелектуального зростання, адже спортивне орієнтування - це не тільки швидкі ноги, а ще й розумна голова!

 

Обласний Чемпіонат зі спортивного орієнтування "Азимут-2020". Фото

Переглядів: 186 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar