Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

13:09
Туристсько-спортивні заходи до Дня фізичної культури та спорту

Традиційно, напередодні Дня фізичної культури та спорту України, що святкується щороку у другу суботу вересня, освітні заклади нашого міста проводять різноманітні фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи для дітей і учнівської молоді.

      Пропагуючи ідеї здорового способу життя - відмову від шкідливих звичок, постійний рух, проведення часу на свіжому повітрі, керівники гуртків відділу туристсько-краєзнавчого спрямування КЗ «Центр позашкільної освіти» - Костянтин та Лариса Акимови, Тетяна Волошенюк, Андрій Шевченко та Віктор Волошенюк, виступили в ролі помічників в організації та проведенні туристсько-спортивних естафет до зазначеного свята в ЗОШ № 24 (08 вересня 2020 року) , ЗОШ № 8 (10 вересня) та ЗОШ № 22 (11 вересня) міста Мелітополя.

        

       В ЗОШ № 24 у туристсько-спортивній естафеті «Туристські забави» взяли участь учні 5-х класів (148 учасників), в ЗОШ № 8 – учні 3-х класів (52 учасника), в ЗОШ № 22 – учні 4-5-х класів (95 учасників).

     Педагоги Центру позашкільної освіти організували для школярів туристську естафету, що включала елементи «Смуги перешкод» туристських змагань – рух по жердинах, по купинах, маятник, паралельні перила, а також конкурси «Розв'яжи туристський вузол», «Склади рюкзак» та «Топографічна мозаїка».

    Майже триста дітей завдяки педагогам туристсько-краєзнавчого відділу «КЗ «ЦПО» змогли відчути себе справжніми туристами. Школярі з неприхованим інтересом осягали основи пішохідного туризму. І нехай щось у них виходило не так як треба, головне, що їх азартний настрій і блиск в очах, ще раз доводили організаторам шкільного свята, що спортивні заняття – це здоров'я наших дітей, і це наша спільна турбота: і сім'ї, і школи, і держави. Адже, здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя.

        Методист ТКВ КЗ «ЦПО» Наталія Костікова

 

День фізичної культури та спорту. Фото

Переглядів: 107 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar