Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

15:38
Пішохідний похід 3 ступеня складності Мелітопольським районом

В період з 12 по 17 червня 2021 року група вихованців туристсько-краєзнавчого відділу КЗ «ЦПО» під керівництвом Віталія Дукова та Льва Цахна здійснила некатегорійний пішохідний спортивний туристський похід ІІІ ступеня складності територією Мелітопольського району Запорізької області за маршрутом: м. Мелітополь – смт. Приазовське – долина р. Домузла – с. Гамівка – с. Білореченське – с. Новокостянтинівка – узбережжя Азовського моря – с. Ігорівка – с. Степанівка перша - Степанівська коса (вимоїна) – оз. Молочне - с. Гирсівка - м. Мелітополь.

Метою походу було закріплення гуртківцями знань та навичок  з орієнтування на місцевості, організації побуту в польових умовах та правильної поведінки у природі, підвищення спортивної кваліфікації, отримання нових знань з історії рідного краю.

Діти чудово  закріпили свої знання з організації бівуаку, укладання  рюкзака, фізично та морально загартувалися під час проходження маршруту, а також здобули мотивацію на подальшу участь у більш складних походах та змаганнях зі спортивного туризму.

Методист ТКВ КЗ «ЦПО» Наталія Костікова

Фото. Пішохідний похід 3 ступеня складності Мелітопольським районом

Переглядів: 350 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar