Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

15:01
Підсумки огляду-конкурсу на кращу організацію туристсько-краєзнавчої роботи

            26 лютого 2020 року у приміщенні комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради (далі КЗ «Центр туризму» ЗОР) відбувся обласний семінар-нарада «Організація туристсько-краєзнавчої роботи у навчальних закладах області у 2019 році», що проводився за підсумками «Обласного огляду-конкурсу на кращу організацію туристсько-краєзнавчої роботи в районі (місті, територіальній громаді) Запорізької області в 2019 році».

У семінарі-нараді взяли участь 32 учасники: в тому числі: керівники органів управління освітою в містах, районах та територіальних громадах Запорізької області, методисти, педагоги з районів та міст області.

Привітальним словом та доповіддю про підсумки роботи КЗ «Центр туризму» ЗОР у 2019 році розпочав роботу семінару-наради Олександр Романчук, директор КЗ «Центр туризму» ЗОР, після чого було надано слово Ларисі Чуриковій, методисту відділу позашкільної та вищої освіти та інтернатних закладів Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Лариса Василівна відмітила роботу очільників туристсько-краєзнавчої роботи в районах та містах, ОТГ Запорізької області та нагородила переможців обласного огляду-конкурсу кубками та грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.

Серед органів управління освітою міських рад Управління освіти Мелітопольської міської ради посіло І місце. Грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації були нагороджені Ірина Щербак – керівник управління освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області та Світлана Романенко - методист методичного кабінету управління освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області за високий рівень підготовки матеріалів міста до огляду-конкурсу, сприяння розвитку та координацію туристсько-краєзнавчої роботи в місті у 2019 році.

Після нагородження учасників семінару-наради запросили на оглядову екскурсію музеєм історії дитячого туризму і краєзнавства.

У другій частині семінару-наради учасники ділилися досвідом організації туристсько-краєзнавчої роботи органами освіти рай(міськ) держадміністрацій, територіальних громад.

Після закінчення семінару були надані фахові консультації стосовно організації туристсько-краєзнавчої роботи в містах, районах та ОТГ Запорізької області у 2020 році.

     

 

Переглядів: 135 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar