Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

15:13
Підсумки обласних змагань зі спортивного орієнтування «Веснянка»

Вихованці гуртків туристсько-краєзнавчого відділу комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Мелітопольської міської ради Запорізької області 13 та 14 березня стали учасниками обласних змагань зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Веснянка-2021», що проводилися комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради.

Всього у змаганнях взяло участь 192 учасника Запорізької області м. Запоріжжя, м. Мелітополя, м. Токмака, м. Бердянська, м. Приморська, м. Василівки, м. Вільнянська та Більмацької, Смірновської, Чернігівської, Михайлівської та Роздольської селищних рад.

Змагання проходили на свіжому повітрі в лісовій зоні «Великий Луг» та центральному парку «Дубовий Гай» з дотриманням вимог і рекомендацій Міністерства освіти та Міністерства охорони здоров’я України щодо запобігання розповсюдження респіраторної хвороби COVID-19.

Хлопці та дівчата змагались окремо у 10 вікових групах. Юні орієнтувальники стартували особисто на чотирьох дистанціях різної протяжності в залежності від віку учасників (3,5 км, 2,8 км, 2,1 км та 1,5 км). Завдання кожного учасника було відвідати всі контрольні пункти своєї дистанції, орієнтуючись за допомогою карти та компасу.

Змагання проводились з використанням сучасних технологій - системи електронної відмітки SPORTident. Спеціальні електронні бази та чіпи дозволили організаторам змагань максимально швидко й об’єктивно оцінити результати учасників та визначити переможців у кожній групі.

Наші вихованці за результатами двох днів змагань посіли у загальному заліку призові місця:

- Голубєва Ірина, вікова група Ж-17 – II місце (керівник Олександр Рогаль);

- Стрельніченко Анастасія, вікова група Ж-21 - II місце (керівник Лев Цахно).

Вітаємо переможців та їх керівників.

 

Методистка ТКВ КЗ «ЦПО» ММР ЗО Наталія Костікова

Переглядів: 162 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar