Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

11:22
Краєзнавча експедиція з активним способом пересування в межах Мелітопольського району

В період з 16 по 20 червня 2021 року група вихованців туристсько-краєзнавчого відділу КЗ «ЦПО» під керівництвом Волошенюка Віктора, Шевченка Андрія та Волошенюк Тетяни прийняла участь в краєзнавчій експедиції з активним способом пересування територією Мелітопольського району Запорізької області.

Експедиція проходила за маршрутом: м. Мелітополь – с. Вознесенівка – ентомологічний заказник «Цілинна ділянка в заплаві р. Молочна» – заказник загальнодержавного значення «Старобердянський» – Національний історико-археологічний заповідник «Кам'яна Могила» – смт. Мирне - м. Мелітополь.

Метою експедиції було ознайомлення та вивчення ботанічних раритетів та лікарських рослин вздовж річки Молочної. Діти дізналися багато цікавих фактів про флору рідного краю, побачили чудові степові краєвиди, дехто з них вперше випробував туристичне життя в польових умовах з екстремальною погодою, коли майже кожного дня були дощ, гроза та злива.

Але всі завдання, поставлені перед туристською групою, були виконані. Краєзнавча експедиція залишила у вихованців яскраві враження, позитивні емоції, сприяла розвитку командного духу, єдності та самостійності, появі нових ідей цікавих походів.

Методист ТКВ КЗ «ЦПО» ММР ЗО Наталія Костікова

Фото. Краєзнавча експедиція 16-20 червня 2021 року

Переглядів: 376 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar