Вас вітає туристсько-краєзнавчий відділ КЗ "ЦПО" ММР ЗО

10:19
Краєзнавча експедиція з активним способом пересування Мелітопольським районом

В період з 07 по 11 червня 2021 року група вихованців туристсько-краєзнавчого відділу КЗ «ЦПО» під керівництвом Лариси та Костянтина Акимових прийняла участь в краєзнавчій експедиції з активним способом пересування територією Мелітопольського району Запорізької області.

Експедиція проходила за маршрутом: м. Мелітополь – с. Садове – с. Тимофіївка – Алтагирське лісництво – с. Богатир – м. Мелітополь.

Метою експедиції було ознайомлення з основними показниками та оцінками рекреаційного потенціалу лісових насаджень Алтагирського лісництва, обстеження його окремих лісових ділянок з метою виявлення їх придатності до проведення основних видів рекреації та туризму. Крім того під час експедиції вихованцями були відвідані місця впадіння річки Молочної та річки Тащенак в Молочний лиман.

Природа не давала жодного шансу учасникам експедиції залишатися сухими: кожен день був з дощем. Але це не завадило їм пройти десятки кілометрів та виконати всі заплановані завдання.

      Дощова погода, неймовірні заходи та світанки, фантастичні краєвиди, яскраве зоряне небо та тепла компанія зробили цей похід незабутнім! Втомлені та задоволені учасники експедиції повернулися додому.

Методист ТКВ КЗ «ЦПО» ММР ЗО Наталія Костікова

Фото. Краєзнавча експедиція.

Переглядів: 351 | Додав: levanisova71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar